TopWerk+ voor de juiste match 

Dat het belang van de juiste match groot is, is een open deur. De frustratie, kosten en tijd zijn immers fors als een plaatsing niet naar verwachting verloopt…

TopWerk+ biedt zekerheid. Een succesvolle, duurzame plaatsing vergt aandacht en inzet. Dat is de missie van Ben Gerrits en zijn team. En daarin onderscheidt TopWerk+ zich van andere recruitmentbureaus. Met oprechte aandacht voor kandidaat en opdrachtgever, inzicht in competenties en zicht op talentontwikkeling. Uitgebreide intake- en voortgangsgesprekken, begeleiding waar dat nodig is en scholing indien gewenst. Kortom, we verdiepen ons in u en uw bedrijf. Uw mensen en uw bedrijfsprocessen interesseren ons oprecht en we praten graag met u over wat ons opvalt, uitdagingen en verbeteringen. Want we hechten aan een duurzame relatie. TopWerk+ werkt vanuit een drietal vestigingen waardoor een landelijke dekking is gewaarborgd.

Brede inzetbaarheid, korte lijnen

Dankzij onze brede ervaring, hebben we kennis van verschillende sectoren. Een van onze specialismen is de Transport & Logistiek branche, die we als geen ander kennen. Ben en zijn medewerkers vervulden zelf diverse functies in deze branche, kennen het jargon en weten hoe belangrijk snel schakelen af en toe – letterlijk – is. Bij TopWerk+ werken we met ultrakorte lijnen. U mag rekenen op een vast contactpersoon. Hij/zij is betrokken en weet van de hoed en de rand.

Daarnaast is TopWerk+ er voor gemeenten en bedrijfsleven om samen
uitvoering te geven aan de Participatiewet. Neem contact op voor nadere informatie over deze dienstverlening.